N-HzyrhAzrn ϟ
Le Queen Rara.

Hi. Welcome to my HIDEOUS blog. Sorry kalau jarang update . Zyra terlalu busy lah . maaf yee . kalau korang ada BlogWalking kat sini . Sila tinggal jejak yee ,nanti zyra pergi berjalan k ><

My De Wishlist.

Hijrah
10+ SPM
Masuk U
Iphone
Laptop Apple
Sahabat
Boyfriend
Scholarship
*Button FOLLOW ada dekat atas sebalah kanan blog . hope jangan tipu :) thanks .
From designer of this blog FatinHazwani, i hope you like what i've done with ur blog sis. I try my best to make your blog look cute before this :3

Chatter Box.

Buddies ; |

Be nice & no harsh words here. Put your real name & link blog please. Lastly, exchange links opened. Inform me if you wanna exchange links with me :D

CHURPCHURP.

✦ How Much I love Him...........................

Assalamualaikum | Salam Sejahtera :D

hi blogger , arini aku ingat nak luahkan perasaan yang terbuku dihati ni sejak 3 bulan lepas lagi . kesian hati aku kan dok simpan lame lame cite yang sedihh :( kalau best story tu takpe lah jugak kan ^^

okaayy ceritenye bermula begini , sejak  berape bulan yang lalu..... acehhhhhh(hahaha)
aku adalah kenal dengan one guy ni . (melalui aida-terima kasih yee :D) name dia MUHD SAFIQ HANAFI >choyy name panjang lagi aku bagitau< first time aku kenal dia , dia seorang yang sangat sengal , annoying and kekadang tu sweet kot -_- entoohhh lew . then lame lame tu pastu rasenye tak lame manelah kot . kiteorang pun couple . sangat lah tak sabar kan . gataiii :p contact macam biase . and kekadang tu dia agak busy dengan aktiviti harian dia iaitu fishing -.- aku taktahu ape yang best sangat mancing tu . bukan dapat ikan pun . haihhh . lelaki . layan kan aje .


after one month , kiteorang break disebabkan misunderstanding aku pi comment gambaq kat twitter lelaki tu ' melting ' jealous lahtu . hihihi . but kiteorng still kawan . aku tetap bersabar dengan maki caci hamun dia . disebabkan sayang . aku saborrrrrrr je . nak buat macam mane kan . tak sayang tak pujuk dah time . base aku layan laki . kiteorang pun kawan lahh . tapi rapat lah jugak KOT -.- then tibe lah time 10.8 birthday babyboy :D hehehe . aku otp dengan dia woooooo . tersangatlah rindunye . haihhhhh . raya tak datang pun rumah aku :( sad lifeeeeee .


to be continued...........................

Entry updated on Monday, 23 September 2013
Entry got 0 comments | Fly High :3